Oldalak

Ezen a felületen található bejegyzések nagy része az Álomvilágba vezet. Teljesen szubjektív szűrőim adott belső élményeket eredményeznek. Az álmok, fantáziák, vágyak, képek és képzeletek független, objektív, külső szempontból nem igazán érthetők vagy reprodukálhatók. Ezek az én agyam által generált folyamatok, más agya nyilván teljesen eltérően működik. Amennyiben ez túl sok, amivel nem tudsz mit kezdeni és objektívabb látószögre vágysz, több 3D-s Valóságot tartalmazó szilánkokat ITT találsz. A blog első hónapjai egyfajta történetet mesélnek el. A legkorábbi bejegyzések utalnak frissen induló belső folyamataimra az ÉlményParkkal való találkozás után.

Belépés


Ez materializált formája annak a bejelentkezésnek és megköszönésnek, amit másik síkon már kipipáltam. Múlt héten találtalak, így még kevéssé vagyok képben, milyen anyagokat osztottál meg, de inspiráló a lehetőség, amit nyitottál. Igazából csak ránéztem a különböző felületeidre, azokon milyen címek vannak, illetve olvastam egy részt a Racionális ezotériából.

Ott még viszonylag óvatos voltam a gombjaiddal. (Tizenpár évvel ezelőtt benyaltam egy elég masszív megszállást, azóta tudom, hogy adott síkon könnyű a megtévesztés. Bárki, bármi annak mutathatja magát, ami a célszemély számára a leggyengébb védelmi rés.) Azt hiszem, a dolgaiddal szembeni bizalom mérföldköve volt, amikor a következő éjjel felébredtem egy párhuzamos síkban futó álomból, majd átgondoltam, hogy ott, álmomban az ebben az ébrenléti síkban lévő gondjaim j(l)átszódtak más perspektívából. Utána félálomban belépett egy magasabb tudatszintű hálóhoz tartozó párhuzamos világ is, ahol felvetődött az egésznek az összefoglalása és meglepődtek, hogy egy senki kis emberi lélekrész világít rá a probléma gyökerére. A létezők parallel világait az a tükör- és fényjátékos, spirálvonalú program fogta össze, mint amiről írtál.

Egy másik hologramodnál már lelkesen benne voltam a játéklehetőségben. Azért meglepődtem azon a nagyon erős szkennelésen, amit ez automatikusan átfuttatott rajtam, bár érhető, ha tudni akarod ki és miért lépett közelebb. Lehet, nagyon hülyén hangzik, de úgy csatlakoztam, hogy nem olvastam el részletesen a leírást. Az egész ötletedről, a megközelítési formádról, rendszerezési módodról, mint egy komplex hullámcsomagról van bennem egy lenyomat és arra mondtam igent. Érdekes lesz majd azokból a nézőpontokból értelmezni magam, ezért a belsőm áthuzalozását is jelenti.

Köszönöm, amire lehetőséget nyitottál. Egyelőre még a töredékét sem látom át, de már régen villanyozott fel valami ennyire.