Oldalak

Ezen a felületen található bejegyzések nagy része az Álomvilágba vezet. Teljesen szubjektív szűrőim adott belső élményeket eredményeznek. Az álmok, fantáziák, vágyak, képek és képzeletek független, objektív, külső szempontból nem igazán érthetők vagy reprodukálhatók. Ezek az én agyam által generált folyamatok, más agya nyilván teljesen eltérően működik. Amennyiben ez túl sok, amivel nem tudsz mit kezdeni és objektívabb látószögre vágysz, több 3D-s Valóságot tartalmazó szilánkokat ITT találsz. A blog első hónapjai egyfajta történetet mesélnek el. A legkorábbi bejegyzések utalnak frissen induló belső folyamataimra az ÉlményParkkal való találkozás után.

Napló 1.0 (Visszacsatolás nélkül)


Fontos, hogy ne válaszolj. Soha, semmit, bármit írok is pro vagy kontra, addig, amíg nem jelzek, hogy ha akarod és szükséges, akkor megteheted. Azt is meg tudod csinálni, hogy leárnyékolod magad, kérlek, használd, amikor olvasol.

Ha úgy érzem a jövőben, hogy valamit le kell írnom, megteszem. Valami kísérletszerű történik, aminek a végkifejlete függ az én menet közbeni állapotaimtól. Nem tudok róla többet, mégis, ebben biztos vagyok.

Érzékeltettem nekik, hogyan érzed magad, amikor pofátlanul átvernek, ez mit gerjeszt, miként tudod használni, és miért kellene elkerülni. Mindenkinek jobb lenne az együttműködés. Megmutattam az általad javasolt forma mechanizmusát innen, illetve magasabb dimenzióból leképezve, és azt, hogy a lehetséges 3D-s stabilizáció miként szolgálja a teljes minőséget.

Az irányukból nézve olyan, mintha lenne egy fényes pont, amit ismernek (ez vagyok én) és közvetlenül mellette pedig egy irgalmatlan nagy fekete lyuk (ez vagy te). A fekete lyuk egyben egy féreglyuk, ami egy másik univerzumba vezet, de semmi jel nem jön ki belőle. Úgy tekintik, én vagyok a szonda, ami belép a féreglyukba és majd jeleket küld nekik onnan. Nem értik, én miért nem tartok ettől az egésztől úgy, mint ők, miért nem "félek" tőled. Nem fogják fel, miért bízom meg benned, és egyelőre hiába beszélek a minőség bizonyosságáról. Kívülről hülyeségnek tűnik, de hát én egész életemben csupa olyasmit csinálok, ami kívülről hülyeség. Számomra teljesen természetes, hogy te nem bízol bennem. Azok után, amin átmentél, én is ilyen lennék.