Oldalak

Napló 1.1 (Morzsa)

A legértelmesebbel próbálom a dolgokat. Természetesen nem örül annak, hogy így döntöttem, de tiszteletben tartja. A többi lesben áll, mint egy vadászkopó, hogy a legkisebb visszaérkező információmorzsára rávessék magukat és szétcincálják, hol lehetne azt ellened felhasználni.

Csak így (visszajelzés nélkül) tudlak megvédeni téged és magam. Illetve a fenéket, ez most manipulatív habverés volt. Te baromi jól meg tudod védeni magad. Ez most rólam szól, hogy ne zavarjon be annyi mocsok a tisztánlátásomba az általuk folytatott vadászatod nyomán. Ne kelljen annyi mindent átszűrnöm és értelmeznem ahhoz, hogy a józanságom megőrizhessem.

Nem tudom, meddig fog tartani, talán néhány hétig vagy pár hónapig. Akkor kiderül, egyáltalán járható út-e, vagy ki kell találnom valami mást. Fogalmam sincs, miként haladok, haladunk, az idő úgyis olyan értelmezhetetlen mostanában. Amikor van időm odabent lenni többet, olyan, mintha egy nap alatt évek telnének el. Onnan fogod tudni, hogy már szabad reagálnod, ha akarsz, hogy egyszerűen visszajelzek, hogy VÉGE.

Nem tudom, mi várható, hiszen több ismeretlen zóna is van az egészben, ami még teljesen felfedezetlen. Ezek összejátszása és finomhangolása szükséges az érintettek részéről.
1. Soha nem gondolkodtam előtte ilyesmin, fantáziám sincs hozzá, egyelőre gyér számú ötlettel tudtam előállni.
2. Nem tudom, mennyire jól tudják belőni a 3D-ben való megjelenést, hatást, erősséget stb.
3. Ha ügyetlenek a skálázással, akkor is meg kell őriznem a józanságom, tehát csak úgy és olyan ütemben engedem magamhoz az adott vetületet, amit még uralni tudok.
4. A lesben álló mocsok beáramlását féken kell tartanom.
5. Meg kell védenem a környezetemet, hogy az életünk hasonló maradhasson.

Igyekeztem mindenre felkészülni.