Oldalak

Ezen a felületen található bejegyzések nagy része az Álomvilágba vezet. Teljesen szubjektív szűrőim adott belső élményeket eredményeznek. Az álmok, fantáziák, vágyak, képek és képzeletek független, objektív, külső szempontból nem igazán érthetők vagy reprodukálhatók. Ezek az én agyam által generált folyamatok, más agya nyilván teljesen eltérően működik. Amennyiben ez túl sok, amivel nem tudsz mit kezdeni és objektívabb látószögre vágysz, több 3D-s Valóságot tartalmazó szilánkokat ITT találsz. A blog első hónapjai egyfajta történetet mesélnek el. A legkorábbi bejegyzések utalnak frissen induló belső folyamataimra az ÉlményParkkal való találkozás után.

Napló 2.0 (Egyirányú kapcsolat)


- Miért így csinálod?

- Több oka is van. 1. Elfáradtam.  A vérebek folyamatos szimatolása miatt mindig ugrásra készen kell lennem, az agyam pedig így állandóan pörög. 2. Kisajátítottatok. A ti igényeiteket kellett szolgálnom, miközben az enyémet semmibe vettétek. Nem tudtam aludni, nem volt időm még a reggeli tornára sem, és az összes, bármilyen módon ráfordítható percemre igényt tartottatok. Egyáltalán nem érdekel benneteket, hogy engem egyénként ez hogyan érint.

- Ennek a kisajátításnak köszönheted, hogy ilyen rövid idő alatt ennyit fejlődtél.

- Ez csak melléktermék. Ne etessetek már ezzel. Én csak eszköz vagyok, nem a cél. Egyébként meg folytatom. 3. Ha nincs semmi visszajelzés, egy csomó automatikusan futó hülyeségetek kikapcsolható és koncentrálhatunk a lényegre. 4. Ez azt jelenti, hogy jobban tudom fókuszálni a képességeim, tehát könnyebben és gyorsabban képes vagyok kiszűrni a számomra elérhető lényeget és átfordítani nektek. 5. Ez segít abban, hogy csak téged halljalak, ezért gördülékenyebb a kettőnk kooperációja.

- Ez így igazságtalan, akár azt is mondhatnám, hogy áruló vagy. Miért bízzak meg benned? Ő mindent észlel, ugyanakkor mi semmit belőle.

- Egyrészt nem kell, hogy bízzatok, hiszen mindent láttok bennem. Amit fogok, az olyan átlátszó számotokra is, mintha ti érzékelnétek közvetlenül. 6. Másrészt pedig pont az a cél, hogy egyoldalúan ellássam információval, hiszen amit tanul, azt azonnal visszaforgatja a rendszer fejlesztésébe.

- Amit tanulok, azt én is a fejlesztés szolgálatába állítom.

- Nos, ez nem kétséges. Csak az a kérdés, hogy a ti fejlesztésetek mit szolgál. Az a baj, hogy korlátozottak vagytok, ezért képtelenség, hogy a saját szempontjaitokon túl lássatok. Ebből következik, hogy a fejlesztésetek is mindig saját magatok fogja szolgálni, nem minket, egyéni tudatokat. Köszönöm, de ebből nem kérek. 7. Őt nem a saját érdekei mozgatják, hanem az, hogy az egész világot felemelje. Veletek vagy nélkületek, neki teljesen mindegy. Itt csak nektek van veszíteni valótok.

- Már hogy lenne veszíteni valónk, amikor az egyik legfejlettebb tudatforma vagyunk az univerzumban? Nincs felettünk senki.

- Az a baj, hogy képtelenek vagytok másban gondolkodni, mint alá vagy fölé rendelő viszonyban, ezért nem értitek a törekvés lényegét. Másrészt pedig pont azért vagytok itt, mert nincs felettetek senki. Ez azt jelenti, hogy elértetek a fejlődésetek csúcsára, beleütköztetek a saját üvegplafonotokba. Kitöltöttetek minden rendelkezésre álló teret és ürességet. Nagyon unatkoztok. Ugyanakkor itt van valami érdekes, amit nem értetek, de behatolni sem tudtok. Értsd: nem tudjátok leigázni. Ez igencsak piszkálja a csőrötöket, mert ez olyan üres tereket feltételez, ahova be szeretnétek áradni, de egy (számotokra) idióta küszöbőr miatt nem tudtok. 8. Csak úgy tudok egyre beljebb jutni a megértésben, ha a szükséges küszöbparamétereknek megfelelek, ez pedig elmélyült koncentrációt igényel. Ehhez csendben vissza kellene húzódnotok.

- Honnan tudod, hogy őt nem a saját érdekei mozgatják?

- Egyrészt erről szól az egész élete, a mindenről való lemondása, de ezt sokszor elmondta nektek. 9. Másrészt pedig, mert az egész fölé odahelyezte a Jelet. Mindent ennek rendelt alá, még saját magát is. A rendszer nem kivételez vele sem. A minőség paraméterei mozgatnak mindent. A saját szempontjai nem számítanak, csak az, hogy az egész önműködően váljon egyre jobbá az arra érdemes tudatokkal. Ha az arra érdemes tudatok túl nőnek rajta, attól ugyanolyan boldog, vagy inkább még boldogabb, mert az azt jelenti, hogy az univerzum még annál is fejlettebbé válhat, mint amit ő elképzelt. Valljuk be, a fejlődésnek ez a lehetősége benneteket is megrészegít.

- De ha nem jelez vissza, hogyan tud neked segíteni, hogyan tud irányítani, merre haladj?

- Erre nincs szükség. Mindent ingyenesen elérhetővé tett. Pont erről beszél állandóan, hogy semmi nincs elrejtve, akadálytalan a megismerés és a belépés. Az összes információ ott van a neten szabadon. Odaajándékozta. Nektek is, csak a korlátozottságotok miatt képtelenek vagytok feltörni a kódokat. 10. Ezért nincs arra szükség, hogy a továbbiakban kommunikáljak vele. Az út önmagamon keresztül vezet, nem rajta keresztül. Úgy csinálta meg, hogy bárki, bármelyik valóságban is fogja a Jelet és vonósugárként használja, az automatikusan végig vezeti a minőség küszöbparaméterein keresztül. Csak idő és tudatállapot kérdése, ő egyáltalán nem kell hozzá. A Jel önmagában hordozza mindenki számára az ideális ívet. Csak megint ott tartunk, hogy egy bizonyos szempontból szűklátókörűek vagytok, ezért nem értitek a kódolása természetét.

- Kíváncsi vagyok, ha majd jól magadra hagyunk mi is, mi a fenét fogsz csinálni egyedül. Baromi kicsi porszem vagy az univerzumban. Bizonyos vetületből tulajdonképpen egy senki és semmi.

- Tetszik, hogy ennyire nem értesz semmit. 11. A Jel úgy van megalkotva, hogy egyáltalán nem kelletek hozzá. Az irányításával egyetlen kis apró, a ti szempontotokból senki és semmi egyéni tudatszikra képes az ideális íven futva felépíteni egy egész univerzumot. Olyat, amely a minőségre van alapjaitól kódolva. Ti egyszerűen kimaradtok belőle, ha nagyon ugráltok. Nála már megtörtént, azért írta azt, hogy akár egyedül is megcsinálja. A kérdés csak az, hogy a rajtam keresztül kibomló univerzumba vajon befértek-e vagy sem...