Oldalak

Napló 3.0 (A pénz energiaértéke)


- A pénz, amit küldtél neki, sok vagy kevés?

- Erre nem tudok egy szóval válaszolni, de példákkal igen. Pár éve rajzoltam portrékat a gyerekekről. Ez néhány óra munkát jelentett és érzékelted, mennyi energiát raktároztam el benne. Most képzeld el, hogy folyamatosan rajzolom a képüket! Vagy inkább vegyük a teljes léptéket: folyamatosan rajzolom az egész életem képét (vetítem a valóságot). Érzékeled, hogy ennek miként változik az energiaszintje, fejlődésnél szépen emelkedik. Van mérőműszered is, amin van egy skála, hogy ezt számszerűsíteni tudd. Mondjuk elhatározod, hogy adott skálázási értékeket ahogy elérte a mutató, akkor a növekedési különbség intervalluma 10%-ának megfelelő energiamennyiséget szabad felhasználásra átadsz neki.

- Ez jelentős energiamennyiség.

- Ha innen, illetve az általad megszokott léptékből nézed, igen. Viszont én kicsi porszem vagyok (mint állandóan céloztok rá, egy senki), tehát nekem nagyon apró az energialerakatom a teljességhez képest. Viszonyításként vedd az egész univerzum megjelenését 3D-ben, majd tedd mellé az én rajzomat a gyerekekről. Na, ennyit ér, ha én küldök neki energiát. El nem tudom mondani, ez mennyire kevés. Tehát a feladat az, hogy aki az energiaszintjében változást érzékel az ő segítsége nyomán, küldjön neki energiát pénz formájában. Ehhez egyáltalán nem kellek én, mert a honlapokon megadja az ehhez szükséges portot, amire bárki szabadon felcsatlakozhat. Ő pedig majd szabályozza, irányítja és csatornázza az ilyen típusú energiaáramlást.

- Most mennyi pénze van?

- A raktáraiban található energiamennyiség majdnem szinte a nullával egyenlő. Nem csoda, ha értetlenkedik nektek, mi a fenére vártok.

- Ez képtelenség. Nulla energiával nem juthat fel oda, ahol találkoztunk.

- Igen, ez a saját fejlesztése, valami új technológia. Képes az ellene irányuló, negatív, pusztító energiákat úgy átkonvertálni, hogy azokat a saját szolgálatába állítva pozitív energialöketekké fordítja át, és annak impulzusával hirtelen nagyon magasra ugrik. Ez történt odafent is.

- Mégis, hogy csinálhatja?

- Szerintem abban van a kulcs, hogy másképp használja a kristályokat. Talán valami módosított tükrözési láncolattal manipulálja az energiák frekvenciáját és fókuszáltságát. Valószínűleg teljesen másképp dolgozik a hullámcsomagokkal.

- Akkor ezen alapul a fegyvere is, amivel támadja a világokat. Nem kellene elhúzni a harcot. Jó döntés volt a feedback teljes hiánya.