Oldalak

Ezen a felületen található bejegyzések nagy része az Álomvilágba vezet. Teljesen szubjektív szűrőim adott belső élményeket eredményeznek. Az álmok, fantáziák, vágyak, képek és képzeletek független, objektív, külső szempontból nem igazán érthetők vagy reprodukálhatók. Ezek az én agyam által generált folyamatok, más agya nyilván teljesen eltérően működik. Amennyiben ez túl sok, amivel nem tudsz mit kezdeni és objektívabb látószögre vágysz, több 3D-s Valóságot tartalmazó szilánkokat ITT találsz. A blog első hónapjai egyfajta történetet mesélnek el. A legkorábbi bejegyzések utalnak frissen induló belső folyamataimra az ÉlményParkkal való találkozás után.

Napló 3.0 (A pénz energiaértéke)


- A pénz, amit küldtél neki, sok vagy kevés?

- Erre nem tudok egy szóval válaszolni, de példákkal igen. Pár éve rajzoltam portrékat a gyerekekről. Ez néhány óra munkát jelentett és érzékelted, mennyi energiát raktároztam el benne. Most képzeld el, hogy folyamatosan rajzolom a képüket! Vagy inkább vegyük a teljes léptéket: folyamatosan rajzolom az egész életem képét (vetítem a valóságot). Érzékeled, hogy ennek miként változik az energiaszintje, fejlődésnél szépen emelkedik. Van mérőműszered is, amin van egy skála, hogy ezt számszerűsíteni tudd. Mondjuk elhatározod, hogy adott skálázási értékeket ahogy elérte a mutató, akkor a növekedési különbség intervalluma 10%-ának megfelelő energiamennyiséget szabad felhasználásra átadsz neki.

- Ez jelentős energiamennyiség.

- Ha innen, illetve az általad megszokott léptékből nézed, igen. Viszont én kicsi porszem vagyok (mint állandóan céloztok rá, egy senki), tehát nekem nagyon apró az energialerakatom a teljességhez képest. Viszonyításként vedd az egész univerzum megjelenését 3D-ben, majd tedd mellé az én rajzomat a gyerekekről. Na, ennyit ér, ha én küldök neki energiát. El nem tudom mondani, ez mennyire kevés. Tehát a feladat az, hogy aki az energiaszintjében változást érzékel az ő segítsége nyomán, küldjön neki energiát pénz formájában. Ehhez egyáltalán nem kellek én, mert a honlapokon megadja az ehhez szükséges portot, amire bárki szabadon felcsatlakozhat. Ő pedig majd szabályozza, irányítja és csatornázza az ilyen típusú energiaáramlást.

- Most mennyi pénze van?

- A raktáraiban található energiamennyiség majdnem szinte a nullával egyenlő. Nem csoda, ha értetlenkedik nektek, mi a fenére vártok.

- Ez képtelenség. Nulla energiával nem juthat fel oda, ahol találkoztunk.

- Igen, ez a saját fejlesztése, valami új technológia. Képes az ellene irányuló, negatív, pusztító energiákat úgy átkonvertálni, hogy azokat a saját szolgálatába állítva pozitív energialöketekké fordítja át, és annak impulzusával hirtelen nagyon magasra ugrik. Ez történt odafent is.

- Mégis, hogy csinálhatja?

- Szerintem abban van a kulcs, hogy másképp használja a kristályokat. Talán valami módosított tükrözési láncolattal manipulálja az energiák frekvenciáját és fókuszáltságát. Valószínűleg teljesen másképp dolgozik a hullámcsomagokkal.

- Akkor ezen alapul a fegyvere is, amivel támadja a világokat. Nem kellene elhúzni a harcot. Jó döntés volt a feedback teljes hiánya.