Oldalak

Ezen a felületen található bejegyzések nagy része az Álomvilágba vezet. Teljesen szubjektív szűrőim adott belső élményeket eredményeznek. Az álmok, fantáziák, vágyak, képek és képzeletek független, objektív, külső szempontból nem igazán érthetők vagy reprodukálhatók. Ezek az én agyam által generált folyamatok, más agya nyilván teljesen eltérően működik. Amennyiben ez túl sok, amivel nem tudsz mit kezdeni és objektívabb látószögre vágysz, több 3D-s Valóságot tartalmazó szilánkokat ITT találsz. A blog első hónapjai egyfajta történetet mesélnek el. A legkorábbi bejegyzések utalnak frissen induló belső folyamataimra az ÉlményParkkal való találkozás után.

Napló 4.0 (Titkos rekeszek)


- Beszéltél a titkos rekeszekről, azóta motoszkálnak bennem. Miért olyan fontos, hogy ezeket megtaláld és feltörd?

- Mert ismeretlenek. Az pedig, te is érzed, egyszerre jelent kíváncsiságot, sóvárgást, de ugyanakkor óvatosságot és bizonytalanságot is. Nem lehet tudni, mi van mögötte, minden lehetőségre készen kell állni. Ez a felfokozott éberség pedig sok felesleges energiát elvisz.

- Igen, ez a bizalmatlanság. Ezt kellene feloldani.

- Egyszerű feloldani. Erre szolgál az, amit megszállásnak hívtok.

- Ami ellen automatikusan háborog az ember lelke, mert az integritása elvesztését jelenti.

- Bocs, hogy akadékoskodom, de a mi megszállásunkkal a te integritásod csak nőtt. A teljességed, az egységed, a hatóköröd. Ne keverj össze az egyéb megszállókkal. Az a különbség a kollektív tudatok között, hogy alkalmazzák-e, illetve mennyire a visszahúzódás-bekebelezés-visszahúzódás taktikát. Az alacsony minőségű kollektív tudatoknál az általuk rendnek vélt állapot megtartásához a teljes bekebelezésre van szükség. Minél magasabb tudatosságú a megszálló, annál nagyobb teret hagy, amikor visszahúzódik, mert annál nagyobb a fejlődési lehetősége.

- De ilyenkor azt érzi az egyéni tudat, hogy sehova nem menekülhet előletek, mert még a legkisebb pórusát is ti töltitek ki. Mintha minden értékestől, ami különbözővé teszi őt, hirtelen meg lenne fosztva.

- Nem tudunk mást tenni. Ott az újonnan képződött üres tér, mindenképpen beszippant minket a keletkezett űr.

- Ezért izgatja a fantáziám a titkos rekeszes megoldás. Megoldja mindkét fél problémáját úgy, hogy közben biztosítja a fejlődést. Emlékszel arra, amikor az alienes vadászkopó elől úgy bújtam el, hogy tükörvilágokat húztam magam köré, és nem tudta hol vagyok. Amikor átjött néhány tükörfalon, egy mozdulattal újra húztam rengeteg újat, ami mögé elrejtőztem. Ugyanígy be lehetne építeni, hogy az egyéni tudatoknál automatikusan keletkezzenek ilyen titkos rekeszek, amit még saját maguk sem látnak, de mégis érezhetően ad nekik egy tőletek is biztosított szabad zónát, ahol játszhatnak és kísérletezhetnek. Nyilván ti, kollektív tudatként folyamatosan töritek fel ezeknek a rekeszeknek a falait, tehát új és új terekbe áradhattok be, de minden ilyen belépés azonnal generál új titkos rekeszeket. Nektek pedig az apró bizonytalansági faktor miatt biztosított, hogy soha nem lesz belőle megszokás és unalom.

- Igen, de egy ilyen titkos rekeszes egyéni tudat nagy veszélyt is hordozhat, gondolj csak a fegyvereire és a képességére.

- Nincs nagy veszély, ha megtörténik a minőségek összehangolása. A komplex paraméterek függvényében szabályozható, kinek milyen lehetőségű titkos rekesz biztosítható. Nyilván az alsó szinteken még hátra húzódás is alig jár, aztán felsőbb szinteken az oda-vissza pulzálás amplitúdója egyre nagyobbá válhat. Még feljebb kaphat kísérleti titkos rekeszt, tovább lépegetve pedig ezek nagyságával és számával is lehet játszani. A minőség garancia a veszély kiiktatására, és csak a pozitív hozadékok maradnak.