Oldalak

Ezen a felületen található bejegyzések nagy része az Álomvilágba vezet. Teljesen szubjektív szűrőim adott belső élményeket eredményeznek. Az álmok, fantáziák, vágyak, képek és képzeletek független, objektív, külső szempontból nem igazán érthetők vagy reprodukálhatók. Ezek az én agyam által generált folyamatok, más agya nyilván teljesen eltérően működik. Amennyiben ez túl sok, amivel nem tudsz mit kezdeni és objektívabb látószögre vágysz, több 3D-s Valóságot tartalmazó szilánkokat ITT találsz. A blog első hónapjai egyfajta történetet mesélnek el. A legkorábbi bejegyzések utalnak frissen induló belső folyamataimra az ÉlményParkkal való találkozás után.

Napló 7.0 (A pénz és ők)


- Miért akarod, hogy pénzt küldjünk neki rajtad keresztül, ha egyszer olyan büszke vagy arra, hogy téged nem lehet lefizetni?

- Örülök, hogy elkezdetek értelmeseket is kérdezni, nem csak ész nélkül fenyegetőzni. Először is, nem akarom, hogy rajtam keresztül küldjétek. Írtam, hogy ott a rengeteg port az oldalain, amin át megtehetitek. Én mindenképpen ezt javaslom. Csak az elején olyan nagyon el akartátok velem hitetni, mennyire lelkes az elhatározásotok, hogy ötletelnem kellett nektek. A lefizetések pedig arról szólnának, hogy valaki megvásárolja tőlem azt, hogy eltekintsek a minőségi szűrőimtől vele kapcsolatban. Na, ez az, ami képtelenség. Pénzzel többször próbáltátok már. Két hete igyekeztetek pozíción keresztül is.

- Mennyi pénz elég a ti világotokban?

- Mondjuk 100 egységgel (millió) megoldható, hogy termelődjön annyi passzív jövedelem, hogy ne kelljen minden nap eladnia magát és az idejét, ugyanakkor a 3D-ben megmaradjanak a jelenlegi keretei. Ha méltóbb életkörülményeket is szeretnétek neki biztosítani, akkor még 100 egység szükséges hozzá. Ez érvényes rám is. A továbbiakkal kapcsolatban csak önmagamról tudok nyilatkozni. Ezek felett harmadolnám az összegeket. Egy részét a felzárkóztatásra fordítanám (átlag alatti szint emelése a világban), egy részét a fejlesztésre (átlag növelésére használható eszközök kidolgozása), a harmadik részét pedig ki kellene találnom értelmesen, addig parkoltatnám.

- Honnan tudod, hogy ő nem magára és a hatalma kiépítésére használná az összes neki juttatott pénzeszközt?

- Egyáltalán nem értitek még mindig a helyzetet, ha ilyen hülyeségeket kérdeztek. Ha arra fordítaná, akkor már régen meg tudtátok volna vásárolni a talpnyalását. Húsz év nincstelenség nem elég érv nektek? A fejlett embert nem érdekli a látszat, csak a céljai és az oda vezető út. Cserébe bármiről képes lemondani. Láttátok a Nat. Geo dokufilmet a tagról, aki free soloban a világ királya. Elég kényelmes jövedelme van (ő is a harmadát jótékonyságra költi), de éveken keresztül még háza sem volt (jellemző módon csak akkor vásárolt, amikor egy csaj is képbe került), egy lakókocsiban élt. A tökéletes mászásért feláldozott mindent. Talán feltűnt, hogy ő is ilyen. A világ problémájának megoldásáért feláldozott mindent.

- Ha már a csaj képbe került, hogyan tudnánk neki nőt adni?

- Hát, nem tudom, mert az erről való diskurzust félbe hagytuk. De meg kellene fontolni a javaslatát: a több nő kooperatív együttműködését. Elvégre ezt csináljátok egyéb helyeken is (mormonok, arabok). Nyilván más ideológiai alapon, de látszik, hogy a nők alkalmazkodók, ha olyanok a viszonyok, sőt, taníthatják is egymást.