Oldalak

Ezen a felületen található bejegyzések nagy része az Álomvilágba vezet. Teljesen szubjektív szűrőim adott belső élményeket eredményeznek. Az álmok, fantáziák, vágyak, képek és képzeletek független, objektív, külső szempontból nem igazán érthetők vagy reprodukálhatók. Ezek az én agyam által generált folyamatok, más agya nyilván teljesen eltérően működik. Amennyiben ez túl sok, amivel nem tudsz mit kezdeni és objektívabb látószögre vágysz, több 3D-s Valóságot tartalmazó szilánkokat ITT találsz. A blog első hónapjai egyfajta történetet mesélnek el. A legkorábbi bejegyzések utalnak frissen induló belső folyamataimra az ÉlményParkkal való találkozás után.

Szabad akarat

Kezdem érteni, miről beszélsz ezekkel kapcsolatban. Ki vagyok akadva, ahogy arról győzködik egymást, hogyan kellene sakkozgatni velem. Puszta eszköznek tekintenek.

Hiába magyarázom, hogy olyan, mintha kiállítanának a rabszolgapiacra egy táblával a nyakamban. Végtelenül megalázó. Ismételgetem, hogy menjetek a francba, ez nem így működik. SZABAD AKARAT. Nem értik, miért akadékoskodok, miközben kvázi az univerzum királyáról van szó.

16 éves korom óta az önismeret a vesszőparipám, az érzéseimet és a gondolataimat elég jól ismerem, több oldalról is szét szoktam szálazni. Sok évvel ezelőtt is úgy füleltem le a nem kívánatos megszállást, hogy felfigyeltem arra, valami nem stimmel. Ez nem én vagyok. Nem tudom, majd mit vetnek be és azt mennyire tudom koordinálni, ezért most szólok. Ha a jelenlegi viszonyainkhoz képest hirtelen nagyon mást próbálok veled kapcsolatban, akkor átvették az irányítást, ezért szakíts meg velem minden kapcsolatot. Vagy tégy a legjobb belátásod szerint, csak ha lehet, vészeljem át viszonylag sértetlenül.
 
A legradikálisabbak a tiltakozásom nyomán azonnal eltakarítanának engem nagyon erélyesen az útból, míg az értelmesebbek még mérlegelnek, mit lehet ebből kihozni, pontosan mire vagyok még jó. Azt hiszem, azt várják, hogy most fossam magam össze a félelemtől, de a középső ujjam feltartása szerintem elég jó válasz.