Oldalak

Ezen a felületen található bejegyzések nagy része az Álomvilágba vezet. Teljesen szubjektív szűrőim adott belső élményeket eredményeznek. Az álmok, fantáziák, vágyak, képek és képzeletek független, objektív, külső szempontból nem igazán érthetők vagy reprodukálhatók. Ezek az én agyam által generált folyamatok, más agya nyilván teljesen eltérően működik. Amennyiben ez túl sok, amivel nem tudsz mit kezdeni és objektívabb látószögre vágysz, több 3D-s Valóságot tartalmazó szilánkokat ITT találsz. A blog első hónapjai egyfajta történetet mesélnek el. A legkorábbi bejegyzések utalnak frissen induló belső folyamataimra az ÉlményParkkal való találkozás után.

Napló 7.1 (Nőkérdés)

- Esetleg térjünk már vissza a nőkre...

- Látom, nálad ez a központi kérdés.

- Hát persze. Az alkalmas nő neki is nagyon jó, mert élővé válna a világa, meg nekünk is. Utóbbit nem kell részleteznem. Ráadásul ő is javasolta korábban, hogy ne hagyd abba ezt a témát.

- Igen. Az elején nagyon erősen berzenkedtem, hogy a lehetséges nője paramétereit vesézgessem ki, de emlékszem, milyen érzés volt, amikor csak az adott kollektív tudat maradt és befagyott számára (számomra) a világ. Ugyanezt érezheti ő is egy csak általa vetített univerzumban, bármilyen színesre és szórakoztatóra programozza.

- Milyen legyen a nő?

- Hát, ehhez talán jobban kellene érteni, milyen ő. 20 évet nem tartózkodott a fizikai világban, tehát egy csomó tapasztalata hiányzik, ha össze akarnád hasonlítani egy vele hasonló korú férfival. Adott vetületeket nem élt meg, így agyában a csajozós készségei és képességei olyanok, mint húsz évvel ezelőtt. Tehát a húsz és harminc közötti nőkre tud alapszinten, ösztönösen felfigyelni, a többiek hidegen hagyják. Ez nem olyasmi, amit magyarázkodással, gondolkodással meg testi adottságokkal felül lehet írni.

- Jó, de hát, ugye, előállt egy generációnyi szakadék. Hogy csináljuk?

- Hát, ez elég nagy szívás nektek. Erősen beszűkíti a mozgástereteket. A 3D-ben a fiatal nők, akik idősebb (apjuk korabeli) férfivel alkotnak párt, a legtöbbször aranyásók. A pasi gazdag, ők pedig buknak a pénzre és a kényelmes életre. Fordítok: luxuskurvák. Neki, ugye, semmi pénze, tehát az üresfejű babák automatikusan kiesnek. Az ő szintjén nyilván a spirituális aranyásók jönnek szóba. Gondolom, eddig hasonlókat uszítottatok rá. Megérezték az elérhető beavatottsági szintet és emiatt piócára kapcsoltak. Viszont az aranyásókból hiányzik a valódi odafordulás. Az ilyen beállítottságú nők soha nem magát a személyt látják, hanem mindig csak egy szerepet vagy egy pozíciót és ahhoz ragaszkodnak. Márpedig azt is megmondta nektek, hogy a nőjének olyan szinten kell megértőnek, elfogadónak és támogatónak lennie, hogy a változásait is le tudja kísérni. Tehát a nőnek zsigerből kell hozzá vonzódni és szeretni. Javaslok a csaj részéről egy enyhe apakomplexust. Ezt jól ellensúlyozza a 20 év transz miatt adódó lánykomplexus. A fiatal nő, mondjuk, korán elvesztette az iszonyú megértő, intelligens, szeretett apját, aki ráadásul spirituálisan nagyon fejlett volt. Igazán hiányzik neki, tehát a világban tudat alatt mindig őt keresi. A korban hozzá illő fiúk pedig néhányszor elég tapló módon viselkedtek vele. Ilyen beágyazódással és egy-két apró hasonlósággal nem fog gondot okozni a nagy korkülönbség, és az igazi lelki mélység, valódi, szerető kapcsolódás is biztosítható. De azt meg kell oldani, hogy tényleg támasznak tűnjön és ne legyen nevetséges. Tehát rohadt gyorsan pénzt kell juttatnotok neki, hogy megcsináltathassa a fogait és kívülről is stabilnak látszon az egzisztenciája.

- Akkor végső soron egy általad rendesnek tartott nőt is csak a pénz érdekli?

- Sarkítani akarsz? Jó, akkor nézzük lecsupaszítva. Ahogy ő nőre vágyik, egy alapszintű késztetés, ennek a párja munkál a nőknél is. A nőstény azért keresi a megfelelő hímet, mert szaporodni szeretne. Ez természetesen igaz visszafelé is. A szaporodás alapfeltétele, hogy az utód megérje az ivarérett kort, ez pedig számtalan paraméter finomhangolásával biztosítható. Az övéit már hallottátok jó sokszor, tehát ismeritek jól. Egy nő csak olyan férfihez vonzódik (értsd: akar gyereket tőle), akinél biztosítottnak látja, hogy fel tudja őket nevelni. Egy nincstelen erre nem képes, mert hiányzik az anyagi bázisa. Egy fogatlan pedig az éhenhalás szélén áll, tehát még a saját túlélése sem biztosított. Tehát az ideális nőt nem "csak" a pénz érdekli, hanem vonzódása biológiai minimumfeltételeit kellene biztosítani.