Oldalak

Ezen a felületen található bejegyzések nagy része az Álomvilágba vezet. Teljesen szubjektív szűrőim adott belső élményeket eredményeznek. Az álmok, fantáziák, vágyak, képek és képzeletek független, objektív, külső szempontból nem igazán érthetők vagy reprodukálhatók. Ezek az én agyam által generált folyamatok, más agya nyilván teljesen eltérően működik. Amennyiben ez túl sok, amivel nem tudsz mit kezdeni és objektívabb látószögre vágysz, több 3D-s Valóságot tartalmazó szilánkokat ITT találsz. A blog első hónapjai egyfajta történetet mesélnek el. A legkorábbi bejegyzések utalnak frissen induló belső folyamataimra az ÉlményParkkal való találkozás után.

Napló 7.2 (Nőkérdés folytatása)


- Mit ért azalatt, hogy a pornó műfaját másképp használja?

- Nem tudom, mire gondol. Erről túl kevés az infó. Nyilván egyértelmű, hogy a pornónak milyen sok előnye van férfi szemmel. (Tetszőleges választék, szabadon hozzáférhető, nem jelent kiszolgáltatottságot, saját igény szerint formálható, biztosan kielégítő, olcsó, nincs visszautasítási lehetőség, nem kell alkalmazkodni, semmi nem függ külső forrástól, biztosított a változatosság, mindig minőségi, nem kell megalkudni, mindenkinek jut belőle, stb.) A hátránya az, hogy nem eleven, csak a fantázia síkjaiban elérhető. Tény, hogy a virtuális világok hódításával erre halad az emberiség. Lesz végtelen sok egyszemélyes, gépi világ. Egy férfi egyszerű működésű, ha a szexualitás nyelvére fordítjuk le, tehát nagyon könnyű olyan virtuális ingereket előállítani, ami szinte teljes élményt nyújt nekik. A nőkkel már bonyolultabb a helyzet, hajszálnyi különbségekkel nagy belső változásokat generálnak magukban. Miután a legtöbb dolog nem az ingereken múlik náluk, hanem azok leképezési folyamatán, ezért nem könnyű virtuális eszközökkel olyan jó hatásfokot elérni náluk, mint a férfiaknál.

- Mi a helyzet a házassággal?

- Nem tudom, ő mit ért alatta, illetve az egész kérdéskör pornóval való megreformálásán. Erről is kevés az infó. Azt tudom, hogy a házasság kiépült intézménye a hozzá kapcsolódó kollektív tudattal a legtöbbször már mindkét oldalnak rossz. A felek viszonylag rövid időn belül egy általános séma szerint kezdenek üzemelni. Általában mindkettő leamortizálódik a házasságban. Régen fele ennyit éltek az emberek. Mire megnőttek az utódok és megunták volna egymást a házastársak, addigra meghaltak. Most nem ez a helyzet. A felek 50-60 év alatt rengeteget változhatnak és ezt a másik sokszor nem tudja lekövetni. Akkor viszont lépni kell, különben megnyomorítják egymást. Itt jön be a képbe, amiről ő is említést tett: a nők láncolata, amelyben átadják egymásnak.