Oldalak

Ezen a felületen található bejegyzések nagy része az Álomvilágba vezet. Teljesen szubjektív szűrőim adott belső élményeket eredményeznek. Az álmok, fantáziák, vágyak, képek és képzeletek független, objektív, külső szempontból nem igazán érthetők vagy reprodukálhatók. Ezek az én agyam által generált folyamatok, más agya nyilván teljesen eltérően működik. Amennyiben ez túl sok, amivel nem tudsz mit kezdeni és objektívabb látószögre vágysz, több 3D-s Valóságot tartalmazó szilánkokat ITT találsz. A blog első hónapjai egyfajta történetet mesélnek el. A legkorábbi bejegyzések utalnak frissen induló belső folyamataimra az ÉlményParkkal való találkozás után.

Napló 7.3 (Nőkérdés lezárása)


- Tehát, a nők...

- Na, most legyen elég. Ez a típusú nyomakodás, lihegés, erőlködés, hiszti és értetlenkedés, amit te csinálsz, minden kicsit is jóérzésű embernél kiveri a biztosítékot. Számotokra én egy darab vaj vagyok az ő betonkeménységéhez képest, de már teljes bizonyossággal elhatárolódom mindentől, amit te jelentesz.

- De hát az alkalmas nő mindenkinek érdeke, ezt már megbeszéltük...

- Te vagy ennyire hülye vagy ennyire hazugan képmutató vagy. Ja, ne válaszolj, mert mindkettő. Te soha nem tudsz alkalmas nőt kitermelni. Akit te küldesz, az fertőzött az ostoba korlátozottságoddal, ezért ugyanez az automata droid bekebelező program fut rajta, bármennyire is próbálná palástolni. Csak olyan nő lehet alkalmas a felemelkedésre, aki nemcsak tiszteletben tartja a férfiben lévő titkos rekeszeket, hanem egyenesen örül neki, mert ez biztosítja számára az örökös játékot és elevenséget. Sőt, tart magában olyan zugokat, ahol ő is egyedül van, és annak tartalmát véletlenül sem akarja a férfire önteni. A közös zónákat nem az álcázott uralmi harcok színterének fogja fel, hanem olyan találkozási felületnek, ahol mindenki a legjobbat adhatja magából a másiknak, hogy a közös eredő mindenképpen felfelé mutasson. Mondjuk ki végre, hogy mindenki jól hallja. Teljesen alkalmatlanok vagytok arra, hogy a fejlett világok építésében részt vegyetek. Ezt vagy belátjátok magatoktól, amire sajnos nem látok esélyt, vagy majd a többiek határozottan félre állítanak.

- Na, azt szeretném én látni! Irgalmatlan nagy az erőnk. Egyszerűen eltörlünk a színről.

- Kicsit unalmas, hogy megint itt tartunk. Ezt a részt már többször megbeszéltük. Két lehetőség van. Vagy téged irtanak ki, hogy írmagod se maradjon…

- Na tessék, mindenki látja, hogy annak a fasznak a behatása alatt minden jó érzésű ember radikálódik.

- Hatás, ellenhatás. A veled való kapcsolat csak ezt képes megszülni. Egyszerűen tükrözöm a viselkedésed. De folytatom, mert ő is egy irgalmas verziót vezetett be, hiszen megígérte nektek, hogy mindenki életben marad. Tehát, a másik lehetőség, hogy kapsz egy elkerített homokozót, ahol kedvedre játszhatod az idióta királyt. Erről beszél ő is: mindenki azt vetít magának, amit akar, a világ fejlett tagjai pedig építenek nélkületek valami jobbat. Amikor pedig a homokozódban minden apró homokszemet már tízszer átszűrtél és még mindig ugyanott toporogsz, akkor majd talán tényleg kíváncsi leszel más lehetőségekre.