Oldalak

Ezen a felületen található bejegyzések nagy része az Álomvilágba vezet. Teljesen szubjektív szűrőim adott belső élményeket eredményeznek. Az álmok, fantáziák, vágyak, képek és képzeletek független, objektív, külső szempontból nem igazán érthetők vagy reprodukálhatók. Ezek az én agyam által generált folyamatok, más agya nyilván teljesen eltérően működik. Amennyiben ez túl sok, amivel nem tudsz mit kezdeni és objektívabb látószögre vágysz, több 3D-s Valóságot tartalmazó szilánkokat ITT találsz. A blog első hónapjai egyfajta történetet mesélnek el. A legkorábbi bejegyzések utalnak frissen induló belső folyamataimra az ÉlményParkkal való találkozás után.

Elementálok 1.


Minden látható dolog egy-egy komplex energiacsomag megfelelő frekvenciájú vetülete. Ami más frekvenciasávba esik, az nem látható, de attól még nagyon is létezik. Ilyenek az érzések és gondolatok is.

Egy átlagembernek folyamatosan pörögnek a gondolatai, illetve különböző érzelmek hullámoznak át rajta. Talán a leginkább úgy lehetne elképzelni, mintha folyamatosan apró szilánkok, töredékek válnának le rólunk, ahogy ezek energiamorzsáit dobáljuk szanaszét magunk körül. Spirituális képzés során mindenki azt tanulja hosszú-hosszú évekig, miként lehet az érzéseket és a gondolatokat megzabolázni, hogy minél kevesebb asztrálférget termeljen ki magából.

Így vagy úgy mindenki energiát használ fel létezése fenntartásához vagy a növekedéshez. Természetesen ezek az energiafoszlányok közvetlen táplálékul is szolgálhatnak, tehát az emberek által megélt és kibocsátott érzelmek az asztrálsíkon nagyon sok létező fennmaradását és erősödését segítik elő. A különböző létezők eltérő frekvenciájú energiacsomagokat tudnak felhasználni és magukba olvasztani, de a spektrum egyik sávja sem veszik el. Építőkövet, illetve élelmet jelent a legerősebb gyűlölet vagy félelem, de a legtisztább szeretet vagy odaadás is, csak más-más típusú kollektív tudatok használják fel őket.

Ahhoz, hogy számukra megfelelő minőségű, azaz frekvenciájú energiacsomagok képződjenek, természetesen nagyon könnyű irányítani, manipulálni az embereket. Sok helyen tömegesen, szinte futószalagon állítják elő a félig mesterségesen generált érzelmeket, amelyek szinte kiapadhatatlan tartalékokat jelentenek a kollektív tudatoknak. Ilyenek pl. a stadionok, temetők, koncertek, templomok, de a média (internet, televízió, újságok, rádió) minden megjelenési formája a legkézenfekvőbb lehetőségét adja az érzelmek generálásának. Amikor a széles tömegeket magába fogadó nyáj az adott filmre, hírre, bejátszásra egy emberként – szinte gombnyomásra – meghatódik, felháborodik, félni kezd, elérzékenyül, megsértődik, kiakad, az mindig sikeres manipulációt és nagy energiaszüretet jelent. Ezeket a kollektív tudatok azonnal integrálják és a hiteknek megfelelően építkeznek belőle.

Mindenkire meghatározott mintázatú gondolati és érzelemvilág a jellemző, tehát újra és újra hasonló energiacsomagokat, lárvákat bocsátunk ki magunkból. Ezek egyre jobban összetapadnak, egyre nagyobb és nagyobb elementálokat képeznek. Az okkult ijesztgetések kedvenc fordulata, hogy idegen asztrállények rátámadnak valakire, hogy kiszívják, megszerezzék az energiáit. Majd ezeket is érintem később, de tapasztalataim alapján a legtöbb ilyen asztrállétező, ami nem a tömeges szüretelések, hanem külön akciók során táplálkozik az emberből, valamiképp az ő kreálmánya. Amikor a segítőimtől eszközt kaptam, és bontottam le ezeket az elementálokat, döntő többségben a saját teremtményeimmel volt dolgom, amelyeket esetleg különböző korokban, dimenziókban vagy valóságokban hoztam létre, de a további létezésük érdekében visszajártak táplálkozni hozzám.

Ez most nagyon horrorfilmes tónusú lett, de akár alapjaiban teljesen sima, emberi megnyilvánulásokról beszélek. Pl. nem hagy békén a törekvés, nagyon szeretnél egy figyelemre méltó, elegáns házat és egy menő autót magadnak. Újra és újra erről ábrándozol, mert szinte belülről ingerel és egyre jobban magához húz ennek a vágya. Így masszívan hízlalod és táplálod ezt az elementálod. Vagy életmódtanácsadók nyomán biztosan ismered azt a tézist, hogy kb. három hónap folyamatos gyakorlás szükséges ahhoz, hogy egy új szokást megbízhatóan kialakíts. Ez nem jelent mást, mint a korábban felépített, régi elementálod már nem táplálod tovább, ezért szép lassan elsorvad, és energiával állandóan etetve elkészítesz egy újat, amely, ha kellően erős, akkor noszogatni fog, hiszen a fennmaradásához folyamatos megerősítés, energia kell.

Folytatom...