Oldalak

Ezen a felületen található bejegyzések nagy része az Álomvilágba vezet. Teljesen szubjektív szűrőim adott belső élményeket eredményeznek. Az álmok, fantáziák, vágyak, képek és képzeletek független, objektív, külső szempontból nem igazán érthetők vagy reprodukálhatók. Ezek az én agyam által generált folyamatok, más agya nyilván teljesen eltérően működik. Amennyiben ez túl sok, amivel nem tudsz mit kezdeni és objektívabb látószögre vágysz, több 3D-s Valóságot tartalmazó szilánkokat ITT találsz. A blog első hónapjai egyfajta történetet mesélnek el. A legkorábbi bejegyzések utalnak frissen induló belső folyamataimra az ÉlményParkkal való találkozás után.

Elementálok 2.


Az előző részből kiderült, mit értek elementálok alatt. Az ezoterikus írásokban ezt az elnevezést többször az elementárokra használják.

Azok olyan létezők, amelyek egy-egy elemei minőséget (tűz, víz, levegő, föld) képviselnek és hordoznak magukban. Persze, megfigyelhetők és kapcsolódni lehet hozzájuk, de az ember fejlődése szempontjából fontosabbak az elementálok, amelyeket saját maga hoz létre.

Minél több energiát épít be magába, annál nagyobb, erősebb, önállóbb az adott elementál. A fejlettebbek olyan külön élőlénynek is tűnhetnek, amelyeknek mintha már tudata is lenne. Főleg, ha nagyon erősen rákapcsolódnak olyan külső entitások is erre az elementálra, amelyek energetikai kölcsönhatásban állnak vele, mert akkor már ezek irányítják. Ilyenkor az elementál befolyásolása teljesen kikerült az adott ember hatásköréből, hiszen az elementálon keresztül uralják őt, hogy az energialáncolatban folyamatosan csapolni tudják.

Mondok példát is, hogy érthetőbb legyek. Tipikusan ilyen elementálokat mutatnak a szenvedélybetegségek, amelyek markában az ember már csupán egy tehetetlen, üres báb. Számtalan esetleírás követi nyomon, hogy energiahiány esetén mennyire nem számít semmi, csak újra megtehesse a vágyott dolgot. Szó szerint bármi áron hozzá akar jutni az adott egységnyi valamihez. Ilyenkor az elementálon keresztül ható megszállásból irgalmatlan nehéz kijutni, nem csoda, hogy csak nagyon keveseknek sikerül.

Az átok, ártó szándék, a kisebb mágikus támadás is egyfajta elementál. Az, hogy éppen milyen formában érzékelem, ha ilyesmibe botlok, függ a pillanatnyi érzékenységemtől, illetve az asszociációs leképezésemtől, de többször valami állatra, élőlényre hasonlít. Többször észleltem olyat, hogy amikor az érintetett tisztogattam ezektől, akkor le lehet róla szedni, tehát abban a pillanatban akár elégedett is lehetek a beavatkozásommal, de ha egy kicsit később visszanéztem, akkor az elementált ugyanúgy ott találtam. Amíg energetikailag ott tüsténkedtem, odébb húzódott, de az első adandó alkalommal újra visszajött.

Persze, kívülről borzasztónak tűnhet egy ilyen negatív elementál, és sopánkodni lehet azon, hogy szerencsétlen áldozatnak miért kell ilyesmit elszenvednie, de mindenkit csak olyan dolog tud eltalálni, olyan elementál tud rácsatlakozni, amelyhez van bennünk fogadókészség. A frekvenciák megfelelő arányú egyezősége szükséges hozzá, különben az elementál egyszerűen lepattan az illetőről. Tehát mindenki csak olyan dologgal támadható be, aminek a csírája benne is megtalálható. A világ tükör. Ha van nyitottság, az adott résen keresztül képes energetikailag ránk csatlakozni, ennek hiányában egyszerűen visszatér a feladóhoz és oda csapódik be. Erre mondják, hogy az átok visszaszáll. Tehát támadás ellen jól működhet egy védelem, ami egész más frekvenciájú, így az alapállapotunkhoz képest eltérő szűrési paramétereket ad a rendszerünkhöz. Viszont önmagunk fejlesztésével folyamatosan csökken az az ártó szándékú tartomány, amire fogékonyak vagyunk, automatikusan egyre erősebb az ezeket lepattintó felületünk.

Bár a negatív oldal felől indítottam, de az elementálok nagyon pozitív dolgokra is használhatók, hiszen az áldásokat is jól ismerjük. Magasabb frekvenciájú részek és portok is vannak bennünk, amelyek ezeket fogadják. Minden igaz a középpont túlsó oldalán is. Egy elementált úgy is lehet programozni, hogy az adott illetőnek segítsen bármiben. Ez lehet védelem, gyógyító beavatkozás, különböző részeinek tisztítása, egyéb információs csomag, stb. A nyájszellemű befogadóknak szóló ezoterikus vonalak leginkább ezekre koncentrálnak, és a spektrum egyik felével igazuk is van. Bárki megtapasztalhatja, hogy ezek működnek, ettől pedig eufóriába esnek, tehát nem csoda, hogy a vámszedők is előszeretettel kapcsolódnak ide.