Oldalak

Ezen a felületen található bejegyzések nagy része az Álomvilágba vezet. Teljesen szubjektív szűrőim adott belső élményeket eredményeznek. Az álmok, fantáziák, vágyak, képek és képzeletek független, objektív, külső szempontból nem igazán érthetők vagy reprodukálhatók. Ezek az én agyam által generált folyamatok, más agya nyilván teljesen eltérően működik. Amennyiben ez túl sok, amivel nem tudsz mit kezdeni és objektívabb látószögre vágysz, több 3D-s Valóságot tartalmazó szilánkokat ITT találsz. A blog első hónapjai egyfajta történetet mesélnek el. A legkorábbi bejegyzések utalnak frissen induló belső folyamataimra az ÉlményParkkal való találkozás után.

Esetem egy védelemmel


Utoljára akkor volt minimális kapcsolatom nyilvánosan ezotéria témákkal, amikor a gyerekeim nagyon kicsik voltak, én pedig néha beszélgettem egy netes fórumon. Az egyik érdekes témánál összegyűlt egy maroknyi értelmes ember. Szó volt róla, hogy esetleg szervezünk egy találkozót is, bár az egyikőjük jelezte, hogy ő messze lakik, semmiképpen nem tud jönni.

Akkoriban úgy tanultam, hogy aki ilyen szempontból felkeltette a figyelmem, kigyűjtöttem az összes hozzászólását és átolvastam. Nyilván annál jobban örültem, minél többet beszélt a különböző témákról. Akkoriban még jóval ritkábbak voltak a blogok és hasonló önkifejező felületek, ezért nagyon sokan megfordultak a fórumokon. Máig emlékszem, hogy az egyik ilyen név és a mögötte meghúzódó személy ismeretlenül is milyen sokat formált a látásmódomon. Később, a durva végbe torkolló megszállásom után elkezdtünk arról egyeztetni, hogy esetleg kapok tőle valami személyes védelmet, de végül nem éltem vele. Az érzékelt hiányosságaim olyan fejlődést hoztak magukkal, hogy már nem volt szükségem ilyen típusú külső segítségre.

Aki jelezte, hogy messze lakik, kíváncsi voltam rá, milyen lehet, ezért egyik este úgy gondoltam, képzeletben meglátogatom és megpróbálok belenézni, hogy letapogassam a lényét és összetételét. Lecsendesedtem belül és indítottam a folyamatot, amikor a következő pillanatban csak annyit éreztem, hogy perifériára szorultam saját magamon belül. Egyszerűen belém jött valami, és éreztem, hogy a legszélső zugomat is átvilágítja, hogy kiderüljön, milyen célból csinálom és milyen szándék van bennem. Nagyon érdekes élmény volt, ahogy hirtelen igazán kicsi lettem önmagamnak belül, mert minden létező helyet kitöltött valami más.

Időm sem maradt megijedni, mert amilyen gyorsan belém szállt, olyan gyorsan eltűnt, amikor kilépett. Annyit érzékeltem, hogy az asztrális védőburkomat cafatokra tépte, mert a kis asztrálférgek azonnal nyüzsögni kezdtek körülöttem, hogy egy kis kajához jussanak belőlem. Először helyreállítottam az energetikai köpenyem, hogy a kéretlen csemegézésnek véget vessek, majd arra gondoltam, megnézem, mi volt ez.

Újra odamentem és egy sárkányt találtam ott. Megköszöntem, hogy bár jóval erősebb nálam, és egyszerűen, könnyen elintézhetett volna, mégsem tette meg. Egy kicsit még mindig gyanakvó volt, távolságtartó és nem túl bőbeszédű, de azért a kérdéseim nyomán egy-két dolgot megtudtam tőle a sárkányokról.

Másnap reggel azonnal megírtam az érintett személynek, hogy mit terveztem és ennek nyomán mit tapasztaltam. Csak hüledezett. A barátnője nála sokkal többet tud ezotériai vonalon és mondta neki, hogy rakott rá valami védelmet, de hát erre nem nagyon tudott mit szólni. Nemsokára ez a fórumozás nekem bezárult, mert megnyílt helyette más irány, tehát fogalmam sincs, milyen típusú védelemnek készült és a szándék milyen folyamatokat indukált, de sárkányok a későbbiekben is felbukkantak körülöttem.