Oldalak

Ezen a felületen található bejegyzések nagy része az Álomvilágba vezet. Teljesen szubjektív szűrőim adott belső élményeket eredményeznek. Az álmok, fantáziák, vágyak, képek és képzeletek független, objektív, külső szempontból nem igazán érthetők vagy reprodukálhatók. Ezek az én agyam által generált folyamatok, más agya nyilván teljesen eltérően működik. Amennyiben ez túl sok, amivel nem tudsz mit kezdeni és objektívabb látószögre vágysz, több 3D-s Valóságot tartalmazó szilánkokat ITT találsz. A blog első hónapjai egyfajta történetet mesélnek el. A legkorábbi bejegyzések utalnak frissen induló belső folyamataimra az ÉlményParkkal való találkozás után.

Egy halál margójára


A neten a szemembe kúszott valaki neve, akire már máshol is láttam egy kicsi utalást, aztán megtudtam, hogy viszonylag fiatalon pár hónapja meghalt. Soha nem találkoztam vele, a tevékenységéből is csak morzsákat olvastam, de a múlt héten álmodtam róla.

Nem akarok pontosabb részleteket írni, hiszen nem a személye a fontos, hanem a rajta keresztül is megmutatkozó eszközkészlet és folyamat. Pár kattintásból látszott, hogy már nagyon korán volt benne spirituális nyitottság, de szívesen mérlegelt és használta az eszét is. A segítői adott kollektív tudatokhoz tartoztak, de hát ez mindenkivel így van. Miután élénk kapcsolatban volt velük, érdekes dolgokat tudott letölteni.

Valószínűleg kereste a helyét és a kibomlási lehetőségeit, mert intenzívebben szeretett volna ilyesmivel foglalkozni. Vagy inkább úgy mondom, hogy alapvetően azt érezte, hogy a világnak kellene jobban őhozzá idomulni, de ennek a kereteit képtelen volt kifeszíteni.

Többféle tudatmódosító (alkohol, drog, gyógyszer, kávé, csokoládé) segítheti az embert, amelyek mindegyike egyfajta kapuként működik mindkét oldalnak. Az embereknek ezeken a portokon keresztül intenzívebb kapcsolódási lehetősége nyílik, ezért felfokozottabb az intuíciója és jóval több mindent (vagy mást) tud letölteni, mint segédeszköz nélkül. Ha valamelyik tudatmódosító jól használható valakinek, hajlamos ahhoz nyúlni segítségként, ha újra arra az intenzív átlépésre vágyik, amelyekben része volt.

Miután ez a kapu kétirányú áthaladást tesz lehetővé, a másik oldalról is használható. Nyilván arra is, hogy a kollektív tudat erősebben átlépjen és jobban átérezze az ember egyedi működését. Ez kevésbé érdekli őket, mert nem akarják az individuumot megérteni. Az irányítás és az uralom mozgatja őket, ezért ezeket a portokat is ennek megfelelően használják.

Tudatmódosítók alkalmazásával nagyobb felület nyílik meg az emberen, amihez kapcsolódni lehet. (A mi szemszögünkből ezért is intenzívebb ilyenkor a letöltés.) De a nagyobb nyitottság fokozottabb sebezhetőséget is magában hordoz, ha valaki felkészületlenül, vagy kellő kontroll és irányítás nélkül sodródik bele. A kiépülő csatornát a kollektív tudatok leginkább elementálok áttolására és felcsatlakoztatására használják.

 Mindenkiben vannak olyan lélekrészek, amelyek az alsóbb világokhoz tartoznak. Ezekhez még feldolgozatlan traumák, csalódások, félelmek, elutasítások tapadnak. Olyanok, mint valami kampó. Alapesetben, ha valaki normál működésben van, viszonylag kevés vizet zavarnak, hiszen az ember racionális oldala ezeket simán uralja és kordában tartja. Mégis réseket jelentenek, amelyeket a kollektív tudatok előszeretettel használnak ki.

A résnek megfelelő frekvenciájú elementált tolnak át a porton keresztül, amely a kampón át belekapaszkodik az ember energetikai terébe. Kezdetben ez nagyon kicsi, észrevehetetlen, ezért a ráció nagyon könnyen lekezeli a tudatmódosító hatásának elmúlása után. Ilyenkor csak a segédanyag előnyei érzékelhetők. Nem csoda, ha gond nélkül nyúlnak hozzá legközelebb is.

Az elementál azt az energiát használja fel, amit a kampón keresztül magába tud szívni. Miután a kollektív tudat része, ezért ezzel az energiával áttételesen őket táplálja. Minden egyes alkalommal, amikor az ember megfelelő irányítás nélkül, szinte vakon, de mindenesetre naivan használja a kaput, az elementál is egyre több energiát vesz fel, így egyre nagyobb és erősebb lesz.

Az emberen fokozottan kezdenek kiütközni a „mellékhatások”. Egyre kevésbé tudja a rációval uralni, mert az energetikai kampó egyre szélesebbre tárja az átjárót az alsóbb világok felé. Sokszor pusztítóvá válik önmagára és a környezetére nézve is. Van egy olyan határ, ahol már olyan nagy fokú az elementál által irányított megszállás, hogy az ember teljesen tehetetlenné válik. Ilyenkor esetleg a halált választják, ami lehet öngyilkosság, de okozhatja a szer olyan fokú adagolása is, amit a fizikai szervezet már nem tud tolerálni.

Természetesen a probléma ettől nem oldódik meg, csak áttolta egy másik valóságba, ahol ezekkel a tapasztalatokkal felvértezve, más eszközökkel és más utakon talán nagyobb eséllyel tudja az adott traumákat, problémákat, elakadásokat feloldozni.